Kırıkkale'ye yatırım yapın

Kırıkkale

TELESES Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Kırıkkale'de doğan ve büyüyen işadamlarının şehre yatırım yapması gerektiğini söyledi. Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi'nin 10 Milyon TL'ye mal olduğunu belirten Uzelli, merkezde 220 gencin çalışacağını ve

DEĞİŞEN DÜNYAYA AYAK UYDURUYORUZ

Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi Kırıkkale Şubesinin açılışı gerçekleştirildi. Toplam maliyeti 10 Milyon TL olan ve 220 kişinin çalışacağı çağrı merkezinin açılış törenine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve çok sayıda davetli katıldı. TELESES Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Kırıkkale’ye yatırım yapmaktan dolayı gurur duyduğunu ve burada doğan herkesin Kırıkkale’ye yatırım yapması gerektiğini söyledi. Değişen dünya ekonomisine ve gelişmişliğe ayak uydurmak için herkesin çok çalışması gerektiğini belirten Uzelli, çalışmanın can sıkıntısını aldığını, yoksulluğu azalttığını ve kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu bildirdi.

 

HER YERDE VARIM

Kırıkkale için toplanılan her yerde olduklarını belirten Uzelli şöyle konuştu, ‘‘Bugün burada Kırıkkalemiz için toplandık. Baş döndürücü hızda değişen ve gelişen dünyada daha çok çalışmalıyız. Çalışmak bizleri, can sıkıntısından, kötü alışkanlıklardan ve yoksulluktan kurtarır. Kırıkkale halkı temiz ve dürüst insanların topluluğundan oluşur. Yeter ki onlara iş alanı sağlansın ve fırsat verilsin. Türkiye’de ve Kırıkkale’de bir çok yatırım yaptık. Kendi insanıma küçük de olsa bir katkım olur mu diye çalıştım.’’

 

KIRIKKALE ATAYURDUMDUR

‘‘Atayurdum Kırıkkale’yi hiçbir zaman unutmadım. Babam adına bir ilkokul, annem adına ise bir ana okul açtım. Açtığım bu okullarda anaokuldan liseye kadar toplam bin öğrenci eğitim öğretim gördü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından üstün hizmet madalyasıyla ödüllendirildim. Buradan işadamlarına seslenmek istiyorum. Gelin sılanıza yatırım yapın. Kırıkkale için yapılan hiçbir yatırım boşa gitmez. Tertemiz insanlarla el ele verelim ve kenti geliştirecek icraatların yanında bulunalım.’’

 

220 GENCİMİZE İŞ VERDİK

‘‘Bugün burada Turkcell Global Kırıkkale Çağrı Merkezi’nde 220 gencimiz iş sahibi olmuştur. Toplam yatırım miktarı 10 Milyon TL’dir. Genişletme çalışmasıyla birlikte bu sayının artacağını da tahmin ediyoruz. En azından 500 kişiye iş imkanı sunmayı hedefliyoruz. İstanbul için İzmit, İzmir için Manisa ne ise Ankara için de Kırıkkale odur. Kırıkkale sağlık, eğitim ve enerji de önemli atılımlar sağlamıştır. Çağrı sektörü de dünyanın en gelişmiş teknolojilerin kullanıldığı yeni iş sahalarından birisidir. Yine kentimizde üniversiteye de çağrı merkezi kurulması amaçlanıyor. Her türlü çalışma da Kırıkkale’ye hizmet için hazırım.’’ dedi.

 

 

 

SILANIZI ASLA UNUTMAYIN

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise sılasını unutmayan işadamlarına teşekkür ettiğini söyledi. Atalay konuşmasında, ‘‘Sılasını unutmayan, doğduğu, doyduğu Kırıkkale’ye hizmet etmeye çalışan işdamlarına teşekkür ediyorum. Çağrı merkezi önemli ve ciddi bir yatırım. 220 gencimiz burada istihdam edecektir ve çalışma fırsatı bulacak. Alanı genişletme çalışmasıyla da çalışan sayımızda artış yaşanacaktır. Bu şehrimizde açılan ikinci çağrı merkezimizdir. Türk Telekom çağrı merkezi açtı ve şehrimize katkı sağladı. Kırıkkale bu açıdan Türkiye’nin şanslı illerinden birisidir. İki çağrı merkezine sahip Kırıkkale alanında gelişmiştir.’’

 

MEMLEKETİNİZE YATIRIM YAPIN

‘‘Kırıkkaleli işadamlarına çağrıda bulunmak istiyorum. Kendi şehrinize yatırım yapın. Diğer işadamları da Kırıkkale’ye yatırım yapmalıdır. Yine üniversitemize açacağımız çağrı merkeziyle oradan mezun olan öğrencilerimizin hemen iş bulmasını sağlayacağız. Gelişen sektörde bizde yerimizi almayı hedefliyoruz. Kamu yatırımlarında da hükümetimiz iyi şeyler yapıyor. Şehrin gelişimi için önemli çalışmalar yaptık. Yatırımcıları buraya davet ediyorum. Yatırım yapan herkes yüzde ellisini devletten tekrar alıyor.’’ diye konuştu.

 

BAŞARIMIZIN BÜYÜK SIRRI VAR

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan ise yaptığı açıklamada; ‘‘Turkcell Global Bilgi olarak başarımızın sırrı, şirketimizi kurumsal müşterilerimizin ana iş hedeflerine ortak bir şirket olarak konumlandırmamız. Teknolojik alt yapımız ve 15 yıllık müşteri deneyimi tecrübemizle kurumsal müşterilerimizin kendi işlerine daha iyi odaklanmasını sağlıyor ve müşterimiz adına iş yükünü ve kalite sorumluluğunu üstleniyoruz. Müşterilerimizin ana hedeflerini ve ihtiyaçlarını, vereceğimiz hizmeti kurgularken kullanmak bizim için çok kritik. Bu açıdan 2013 yılı geleceğe yatırım yapma konusunda önemli adımlar attığımız bir yıldı.’’

 

HİZMET ALANINI GENİŞLETTİK

‘‘Kamu, finans ve özel sektörden 15 yeni kurum ve firmayı müşteri portföyümüze ekleyerek, hizmet ağımızı genişlettik. Son kullanıcıların iletişim kurmak istedikleri kanal tercihi ve müşterimizin hedeflerini göz önünde bulundurarak en doğru kanallar üzerinden amaca en uygun hizmetleri sunuyoruz. Teknoloji altyapımız ve yazılımlarımız ile hizmet vermeyi sürdürürken, müşterilerimizin telefon dışında diğer tüm hizmet kanallarımız ile entegre ettiğimiz IVR, e-posta, internet sitesi, mobil uygulama, sosyal medya gibi kanallardan da kusursuz ve kesintisiz hizmet almasını sağlıyoruz. Yaptığımız tüm bu çalışmalar neticesinde müşterilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler ve uluslararası arenada kazandığımız ödüller ise şirket olarak bizim en büyük motivasyon kaynağımız.’’dedi.

 

TEKNOLOJİK FIRSATLAR

İnsanların ve kurumların hayatında teknolojiyle ve sundukları hizmetle fark yarattıklarını belirten Bahadır Pekkan, “2011 yılında Artvin çağrı merkezimizde hizmet vermeye başladığımız Halkbank operasyonumuzu büyüterek bugün Kırıkkale’den de hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkbank ile birlikte Turkcell bireysel müşterilerimize de yine bu çağrı merkezimizden hizmet vereceğiz. Turkcell Global Bilgi olarak bugün yurt içinde 17, yurt dışında ise 5 olmak üzere toplam 22 çağrı merkezimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunma çabasındayız. Anadolu yatırımları konusunda sektöre cesaret veren şirketimiz, bugüne kadar ülkemizin dört bir tarafına çağrı merkezleri açarak çok önemli istihdam alanları yarattı, halen de yaratmaya devam ediyor. Şimdi de Kırıkkale’de önemli bir yatırıma imza atmaktan, Kırıkkaleli hemşerilerimizin hayatına katkı sağlamaktan ötürü son derece mutluyuz. Yeni çağrı merkezimizin Kırıkkale halkına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILIYOR

Vali Yardımcısı Rıfat Ata ise kente önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, ‘‘Kırıkkale’ye gerek kamu gerekse özel sektör yatırımları yapılıyor ve şehrimiz gelişiyor. Sağlıkta, eğitimde ve enerjide önemli çalışmalarımız var. Hizmet sektöründe önemli çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşların aciliyet arz eden talepleri yerine getiriliyor. Yatırımlar bir çok kişiye iş imkanı sağlıyor.

Kırıkkale’yi geliştirmek adına yapılan bütün yatırımların arkasındayız. Teşvik sistemi paketiyle de kentimizin özel yatırımlarda atılım gösterdiğini görüyoruz. Yine kamu yatırımlarında da önemli çalışmalarla kentimizi geliştiriyoruz’’ dedi.

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ